Tigla Ceramica

Calitatile tiglei ceramice nu are emisii poluante;
asigura o aerisire buna;
permite evacuarea vaporilor de apa;
are o durata de viata de pâna la 150 de ani.
Montarea acestui tip de tigla este realizata pe sipci orizontale, iar datorita greutatii ei (pâna la 5 kg/bucata), capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. Un alt inconvenient este evacuarea deficitara a apei de ploaie si zapezii, datorita asperitatilor de pe suprafata materialului. E bine sa stiti ca tiglele cu forme diferite nu sunt compatibile si nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, va recomandam sa va pastrati un stoc de tigle pentru viitoarele reparatii. Nu neglijati nici accesoriile, respectiv tiglele de coama (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare.
Sistemele de strapungere a acoperisului asigura solutii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatariei sau grupului sanitar.
Gama variata de modele si culori în care puteti gasi pe piata tiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte.
Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica
Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani diferenta fiind data de calitatea materialelor.
Acoperisul este cel mai important la o constructie fie noua sau veche, daca nu aveti acopersisul cum trebuie, atunci aveti foarte multe neplaceri din pricina lui.
Cand va ganditi sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi trebuie sa alocati o suma importanta de bani pentru realizarea lui, si atunci trebuie sa faceti un acoperis de calitate, si cu un design placut.
Din aceasta cauza va recomandam sa apelati la specialistii nostri in acoperisuri din timp; inainte de a procura materialele, pentru ca o sa cumparati ce nu trebuie sau de proasta calitate si nu poti face treaba buna cu materiale de proasta calitate. Montajul trebuie facut de meseriasi vechi profesionisti nu de cei care au lucrat o luna cu noi ca necalificati si se dau mari meseriasi, si lucreaza si cu un pret mai mic, dar calitatea montajului este jalnica.
Nu poti fi meserias peste noapte, dati mai putin la montaj dar primesti mai putin la calitate, strica materiale mai multe decat trebuie deci pierderi mai mari prin , urmare castigati o data si pierdeti de mai multe ori. Nici nu vrem sa ne gandim cum va simtiti cand ati facut un acoperis nou si curge peste tot si incepeti cu ligheane sau sticle de plastic taiate sa le amplasati prin pod sa acumulati apa dar ce faceti cu astereala cu capriorii care putrezesc, evident o sa apelati la noi dar as vrea sa va ganditi si la noi cat este de greu sa carpesti dupa un carpaci, un meserias parat. Multi clienti merg la un magazin de materiale de constructii si cumpara materiale pentru acoperis, cerand ajutorul vanzatorului, mare greseala, vanzatorul stie sa vanda , dar nu stie cat sunt de bune materialele care le vinde, daca se potrivesc, cate trebuie,etc. Sunt firme care produc materiale de proasta calitate si dau spaga la sefii de la supermarchet ca sa vanda produsele, daca va duceti sa cumparati produsul si intrebati vanzatorul de calitatea produsului, el o sa zica ca este foarte bun, daca intrebati de o garantie spune ca se da in magazin nu in drive la informatii, dar nu puteti sa cereti o garantie la un produs pe care nu la-ti cumparat. Cumparati produsul, si apoi cereti garantia, va plimba cu vorba, ca nu este cine trebuie, ca dureaza mult, ca nu au tipizate de garantie doar ca sa nu mai insistati si sa va faca sa renuntati.
Apeland la noi, scapati de aceste neplaceri, si mergeti la sigur.
Tigla ceramica este fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa în cuptor.
Tigla ceramica poate fi folosita pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut). Mediul înconjurator are un efect redus asupra lor, datorita rezistentei mecanice mari (poate suporta greutatea zapezii sau a ghetii), rezistentei la foc, înghet si radiatii ultraviolete. Calitatile tiglei ceramice
nu are emisii poluante;
asigura o aerisire buna;
permite evacuarea vaporilor de apa;
are o durata de viata de pâna la 150 de ani.
Montarea acestui tip de tigla este realizata pe sipci orizontale, iar datorita greutatii ei (intre 2,5 si 5 kg/bucata), capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. datorita asperitatilor de pe suprafata materialului zapada nu aluneca usor cum este la tabla si nu se duce gramada jos. E bine sa stiti ca tiglele cu forme diferite nu sunt compatibile si nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, va recomandam sa va pastrati un stoc de tigle pentru viitoarele reparatii. Nu neglijati nici accesoriile, respectiv tiglele de coama (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare. Sistemele de strapungere a acoperisului asigura solutii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatariei sau grupului sanitar. Gama variata de modele si culori în care puteti gasi pe piata tiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte.
VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA TONDACH ,BRAMAC,ETC
TIGLA METALICA, SINDRILA BITUMINOASA,TABLA GALVANIZATA,TABLA PROFILATA,ETC.
DEVIZA NOASTRA ESTE:CALITATE INAINTE DE TOATE;
OFERIM GARANTIE 5 ANI LA MONTAJUL TIGLEI DE ORICE TIP
CONTACT 0768084477 0768011455.

Tigla Metalica

Tigla metalica Blitz Profil
ACOPERISURI TIGLA METALICA
. Acoperisul din tigla metalica este protejat de o galvanizare de calitate neavand nevoie de o protectie suplimentara permitand modulelor sa se auto-protejeze printr-un proces fizic numit pila galvanica Sistemul de acoperis tigla metalica are aspectul tiglei ceramice traditionale .
Principala calitate a sa este greutatea redusa , ceea ce il recomanda drept una din solutiile cele mai bune atunci cand doriti sa renovati un acoperis vechi , dar doriti sa pastrati structura de rezistenta existenta. Datorita greutatii reduse acoperisul din tigla metalica poate fi montat la o panta minima de 9° Acoperis nou sau renovarea celui vechi ?
Nu are importanta! Acoperisul dvs. va fi executat intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele situatii, rezultatul va fi superb. De ce acoperisuri din tigle metalice ?
•aspect estetic deosebit
•rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, datorita protectiei cu Aluzinc si altor straturi protectoare
•gama larga de culori
•incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul invelitorii •nu necesita cheltuieli de intretinere
•se monteaza usor si rapid
Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala Blitz Profil, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru o gama completa de servicii:
•Consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante pentru dvs
•Intocmire deviz oferta pentru acoperisul dvs., dupa planurile puse la dispozitie
sau dupa masuratorile efectuate la fata locului •Aprovizionarea cu materialele necesare pentru acoperis
•incarcare minimala - greutate proprie a acoperisului este de aprox. 5-7kg/m2,
in functie de tipul acoperisului ales
•Montajul materialelor cu echipe de specialisti cu mare experienta
In componenta unui acoperis din tigla metalica intra, pe langa tigla metalica propriu-zisa, o serie intreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane). Toate acestea sunt aprovizionate de catre noi, astfel incat dvs.
sa nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de frumusetea si trainicia acoperisului. Cu o experienta de 31 ani in domeniu, stim tot despre acoperisuri
Pentru ca serviciile noastre sa fie complete, cand este nevoie executam si sarpanta din lemn pe care va fi montat acoperisul. De asemenea, realizam reparatiile si modificarile necesare pentru acoperisurile care necesita astfel de interventii. Atat pentru materiale cat si pentru montaj, la finalizarea lucrarii veti primi certificate de garantie privind calitatea materialelor folosite si a montajului executat. La momentul actual, reprezinta cea mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare. Finisajul tridimensional de ultima generatie, imbinarile perfecte ce nu permit infiltrarile de apa Caracteristicile unui sistem inovator si durabil reprezentat de invelitoarea de tigla metalica. Caracteristici tehnice ale tiglei metalice: Pasul tiglei 350 mm- 400.mm
Latimea de acoperire 1100 mm
Lungimea foii de tabla intre 500 mm si 8200 mm
Panta minima recomandata 8 grade
Greutate specifica aprox. 5 kg/m2
Acoperire poliester 25 µm sau plastisol 200 µm
Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm
Un detaliu tehnic foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala, care asigura etanseitate maxima in cazul infiltrarii accidentale a apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab.
1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale.
2profilul tiglei metalice
3.varful ondulei
4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu Montajul invelitorii din tabla tip tigla se poate realiza in sistem complet
- care este si recomandat - adica cu folie anticondens si sistem de sipci
Jgheaburile au sectiune semicirculara sau dreptunghiulare si sunt disponibile in dimensiunile de 150 mm si 125 mm, iar burlanele sunt circulare,sau dreptunghiulare cu diametre de 100 mm si 90 mm. Domenii de aplicatie: case, case de vacanta, blocuri de locuinte, cladiri publice, cladiri comerciale, hale industriale. Capacitatea de drenare a apei este de aprox. 110 - 120 mp de acoperis pentru sistemul de 150 / 100 mm si aprox. 60-80 mp pentru sistemul de 125 / 90 mm.
Lungimea maxima a tronsonului de jgheab ce trebuie conectat la o gura de scurgere este de 10 - 12 m. Nerespectarea acestei limite conduce la revarsarea apei din jgheab la ploi abundente. Sistemul de drenaj metalic este un sistem de scurgere complet, ideal pentru orice acoperis. Este adaptabil in orice climat, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri Elementele componente ale sistemului sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm, fiind protejate multistrat pe ambele fete. Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial metalic ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp. - singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Ca variante pentru sistemele de drenaj din tabla zincata prevopsita, va putem oferi si jgheaburi si burlane din PVC sau sisteme pluviale din tabla zincata nevopsita. Orice acoperis, indiferent de natura lui, are nevoie si de alte elemente pe langa invelitoarea propriu-zisa. Unul dintre acestea, poate la fel de important ca si invelitoarea insasi, este folia anticondens. Indiferent daca spatiul de sub invelitoare este locuit sau nu (mansarda sau pod), folia anticondens este necesara pentru ca umiditatea din interior sa nu condenseze pe suprafata interioara a tiglei metalice. In functie de rolul indeplinit, membranele pentru acoperis se clasifica in: •Folii anticondens - au rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta si simultan de a elimina umiditatea din interior. O folie anticondens are o foarte buna ,permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila.
•Bariere antiaburi sau bariere antivapori - au rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia, asigurand un confort sporit locuintei. Instructiuni privind montarea membranelor folosite de catre noi gasiti la tel.0768084477
Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul beneficiazade serviciile noastre de calitate. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica. Montaj tigla metalica Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb, astfel incat dupa montaj veti fi uimiti ca tigla este produsa din metal si nu din materiale casabile. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri: •Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, •Montaj tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare. •Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total impermeabil. •Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile. •Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant. Montaj acoperisuri Montaj acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Intr-un proiect de montaj acoperisuri complet, in mod normal, este .

Tabla Faltuita

Montaj acoperisuri tabla zincata Acoperisurile din tabla zincata sunt recomandate caselor sau cladirilor cu personalitate, acestea dându-le un aer aparte. SC Blitz Profesional Profil SRL executa orice tip de acoperis din tabla zincata cu si fara panta. Pentru mai multe detalii va rugam se ne contactati folosind numerele de telefon de la sectiunea contact. Tabla faltuita, cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, indeosebi pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie moderna pentru orice tip de constructii, fie rezidentiale (case, vile, blocuri mansardate), cladiri de birouri, cladiri de patrimoniu, biserici, show-room-uri, magazine, hoteluri, cabane, pensiuni, muzee etc. Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect unic si contemporan, pliindu-se perfect pe orice stil arhitectural. Realizata din otel zincat la cald si, mai apoi, vopsit, tabla faltuita prezinta o serie de avantaje printre care: protectie la infiltratii, rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate sau lucrabilitate. .

Sindrila Bituminoasa

Sindrila bituminoasa ACOPERISURI CU SINDRILA BITUMINOASA VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA,DULGHERIE, FERESTRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477 Sindrila bituminoasa – denumirea conventionala a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, latimea 300-420 mm), figurate pe o singura margine. De obicei o asemenea placa imita 3-4 tigle si poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoida etc). În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri în lume. Include în sine cele mai optime calitati: fiabilitate, imagine estetica si pret accesibil. Sindrila bituminoasa, dupa componente utilizate si structura se aseamana mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însa sînt mai durabile, deoarece deformatiile materialului se localizeaza în placi aparte si nu se acumuleaza de-a lungul pînzei. Structura sindrilei bituminoase Sindrila bituminoasa consta din cîteva straturi: granule de bazalt - pe lînga functia de protectie împotriva razelor ultra-violet a stratului de bitum mai dau si culoarea sindrilei, care este foarte durabila în timp; baza – pînza sau tesatura din fibra de sticla, bitum modificat/oxidat de calitate înalta; stratul autoadeziv - adeziv be baza de cauciuc si bitum care asigura adesiunea placilor de sindrila bituminoasa si asigura ermecitatea acoperisului; pelicula de protectie – hîrtie siliconizata, care protejeaza pîna la montare stratul autoadeziv. La montare se înlatura. Sindrila bituminoasa asigura o hidroizolare calitativa pe acoperisuri de orice forma sau complicitate si poate fi utilizata chiar si la cupole. Se monteaza usor în jonctiuni si, chiar fiind utilizata la acoperisuri complicate ca forma, cu multe pante – rabatul este foarte mic. Sindrila bituminoasa poate fi utilizata pe acoperisuri cu panta de la 12 grade si pîna la suprefete verticale. Gama larga de forme si culori a sindrilei bituminoase permite ca, practic, oricare doritor sa-si gaseasca sindrila pe gustul lui. Sindrila bituminoasa are masa redusa, ceea ce permite de a face economie de bani din contul sistemei de capriori (sarpante), este un bun izolator acustic (stinge zgomotul vîntului si a ploii), rezistenta la ger, coroziune, nu putrezeste. La deformarea cladirii si salturi de temperatura, chiar si în locurile de jonctiune îsi pastreaza calitatie de hidroizolare. Acoperisul sin sindrila bituminoasa nu necesita o îngrijire aparte. Chiar si în cazurile cînd este necesara repararea acoperisului se schimba doar placile deteriorate si nu întreg acoperisul. Un acoperis din sindrila bituminoasa, ca si oricare alt tip de acoperis, în afara de sindrila propriu-zisa mai necesita un sir de accesorii. Consultantii nostri va vor ajuta la alegerea tipului si culorii sindrilei bituminoase, la calcularea cantitatii necesare de sindrila precum si a accesoriilor necesare pentru acoperisul dumneavoastra, reiesind din necesitatile, particularitatile acoperisului, calitatile materialului si pret. Tel:0768084477,0768011455 DESPRE NOI
VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA, DULGHERIE,FERESTRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477.Ma numesc Stefan,sunt meserias in acoperisuri din anul 1979,timp in care am montat toate tipurile de acoperis,am executat dulgherie acoperis profesional cu capriori chertati si pene montate orizontal cu popi la boloboc sau susprai,am montat tigla ceramica tondach, creaton,impro,bramac,etc Am montat tabla galvanizata la dublu pe laizane in solzi,tabla de cupru ,am executat cupole de biserica,dupa revolutie,sindrila bituminoasa,tigla metalica cum spun unii tip lindab,desi lindab este o firma ,acoperisuri invelite cu stuf,sita. Firma pe care am infiintato pune la dispozitia clientilor meseriasi de calitate supravegheati atent de mine ,si poate executa cele mai grele acoperisuri,si la o siguranta maxima. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate, Aducem la cunostinta clientilor care materiale sunt bune si care mai putin bune, Asiguram transportul materialelor la domiciliu clientului gratuit,masuratori gratuit,in vederea stabilirii necesarului de materiale,si a costurilor. In aceste conditii clientii trebue doar sa ne contacteze sa ne comunice adresa si de resul ne ocupam noi. Va multumesc pentru timpul acordat pentru a citi aceste informatii,si va astept la tel .0768084477,0768011455, sau pe mail acoperisurioffice@gmail.com Avem meseriasi foarte buni cu multa experienta in acoperisuri meseriasi care au lucrat si in perioada dinainte de anul 1989,meseriasi care au executat montajul mai multor institutii publice cum sunt Palatul Prezidential Cotroceni,Biblioteca Nationala, oameni care au lucrat la trustul Carpati unde au executat montaj la institutiile sus mentionate. . .

Ferestre de mansarda Velux

ferestre de mansarda VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA,DULGHERIE, FERETRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477 VINDEM SI MONTAM FERESTRE DE MANSARDA DE ORICE TIP. OFERIM GARANTIE ATAT LA MONTAJ CAT SI LA FERESTRE .

Dulgherie lemn Acoperis

Dulgherie Dulgheria consta in asamblul lucrarilor ce tin de lemnarie pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie pot fi lucrari cu caracter provizoriu, adica elemente constructive: elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, schelete etc. sau lucrari definitive care raman permanente in constructia respectivei cladiri: schelete de rezistenta, acoperisuri, pereti etc. Pe un santier in constructie elementele de dulgherie au un rol important, dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori. SC Blitz Profesional Profil SRL realizeaza si executa lucrari ce tin de domeniul dulgheriei si anume: structura din lemn mansarde, acoperisuri, pergole, scari interioare. Deasemenea construim casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Pentru informatii legate de serviciile pe care le prestam si pentru cerere de oferta va rugam contactati-ne folosind informatiile aflate pe pagina de Contact a site-ului. DULGHERIE VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA,DULGHERIE, FERESTRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477.0768011455 EXECUTAM LUCRARI DE DULGHERIE ACOPERIS PROFESIONAL,CU CAPRIORI CHERTATI SI PENELE DREPTE SI LA BOLOBOC SAU SUSPRAI. 0768084477. 0768011455 .

Acoperisuri

Executam lucrari de acoperisuri,comercializare tigle metalice,tigle ceramice,sindrila bituminoasa,tabla cutata,tabla profilata, tabla galvanizata, tabla falsuita,dulgherie,ferestre de mansarda fakro-velux-roto si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri. Oferim servicii complete: consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante de tigla pentru acoperis; intocmire deviz oferta pentru acoperisul dumneavoastra, dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului; aprovizionarea cu materialele necesare pentru realizarea acoperisului din tigla metalica. Aveti nevoie de un sistem de invelitoare, nimic mai simplu, sunati la noi va:informam, aprovizionam, montam tigla metalica.Producem si comercializam tigle metalice si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri. Oferim servicii complete: consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante de tigla pentru acoperis; intocmire deviz oferta pentru acoperisul dumneavoastra, dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului; aprovizionarea cu materialele necesare pentru realizarea acoperisului din tigla metalica. Aveti nevoie de un sistem de invelitoare, nimic mai simplu, sunati la noi,va: informam, aprovizionam, montam tigla metalica. Telefon: 0768084477 .Ma numesc Stefan,sunt meserias in acoperisuri din anul 1979, timp in care am montat toate tipurile de acoperis,am executat dulgherie acoperis profesional cu capriori chertati si pene montate orizontal cu popi la boloboc sau susprai,am montat tigla ceramica tondach, creaton,impro,bramac,etc Am montat tabla galvanizata la dublu pe laizane in solzi, tabla de cupru ,am executat cupole de biserica, dupa revolutie,sindrila bituminoasa,tigla metalica cum spun unii tip lindab,desi lindab este o firma , acoperisuri invelite cu stuf,sita. Firma pe care am infiintato pune la dispozitia clientilor meseriasi de calitate supravegheati atent de mine , si poate executa cele mai grele acoperisuri,si la o siguranta maxima. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate, Aducem la cunostinta clientilor care materiale sunt bune si care mai putin bune, Asiguram transportul materialelor la domiciliu clientului gratuit,masuratori gratuit,in vederea stabilirii necesarului de materiale, si a costurilor. In aceste conditii clientii trebue doar sa ne contacteze sa ne comunice adresa si de resul ne ocupam noi. Avem meseriasi foarte buni cu multa experienta in acoperisuri meseriasi care au lucrat si in perioada dinainte de anul 1989, meseriasi care au executat montajul mai multor institutii publice cum sunt Palatul Prezidential Cotroceni Biblioteca Nationala,vila Foisorul din Sinaia,etc. Acoperisul este cel mai important la o constructie fie noua sau veche, daca nu aveti acopersisul cum trebuie, atunci aveti foarte multe neplaceri din pricina lui. Cand va ganditi sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi trebuie sa alocati o suma importanta de bani pentru realizarea lui, si atunci trebuie sa faceti un acoperis de calitate, si cu un design placut. Din aceasta cauza va recomandam sa apelati la specialistii nostri in acoperisuri din timp; inainte de a procura materialele, pentru ca o sa cumparati ce nu trebuie sau de proasta calitate si nu poti face treaba buna cu materiale de proasta calitate. Montajul trebuie facut de meseriasi vechi profesionisti nu de cei care au lucrat o luna cu noi ca necalificati si se dau mari meseriasi, si lucreaza si cu un pret mai mic, dar calitatea montajului este jalnica. Nu poti fi meserias peste noapte, dati mai putin la montaj dar primesti mai putin la calitate, strica materiale mai multe decat trebuie deci pierderi mai mari prin , urmare castigati o data si pierdeti de mai multe ori. Nici nu vrem sa ne gandim cum va simtiti cand ati facut un acoperis nou si curge peste tot si incepeti cu ligheane sau sticle de plastic taiate sa le amplasati prin pod sa acumulati apa dar ce faceti cu astereala cu capriorii care putrezesc, evident o sa apelati la noi dar as vrea sa va ganditi si la noi cat este de greu sa carpesti dupa un carpaci, un meserias parat. Multi clienti merg la un magazin de materiale de constructii si cumpara materiale pentru acoperis, cerand ajutorul vanzatorului, mare greseala, vanzatorul stie sa vanda , dar nu stie cat sunt de bune materialele care le vinde, daca se potrivesc, cate trebuie,etc. Sunt firme care produc materiale de proasta calitate si dau spaga la sefii de la supermarchet ca sa vanda produsele, daca va duceti sa cumparati produsul si intrebati vanzatorul de calitatea produsului, el o sa zica ca este foarte bun, daca intrebati de o garantie spune ca se da in magazin nu in drive la informatii, dar nu puteti sa cereti o garantie la un produs pe care nu la-ti cumparat. Cumparati produsul, si apoi cereti garantia, va plimba cu vorba, ca nu este cine trebuie, ca dureaza mult, ca nu au tipizate de garantie doar ca sa nu mai insistati si sa va faca sa renuntati. Apeland la noi, scapati de aceste neplaceri, si mergeti la sigur. Tigla ceramica este fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa în foc. Tigla ceramica poate fi folosita pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut). Mediul înconjurator are un efect redus asupra lor, datorita rezistentei mecanice mari (poate suporta greutatea zapezii sau a ghetii), rezistentei la foc, înghet si radiatii ultraviolete. Calitatile tiglei ceramice nu are emisii poluante; asigura o aerisire buna; permite evacuarea vaporilor de apa; are o durata de viata de pâna la 150 de ani. Montarea acestui tip de tigla este realizata pe sipci orizontale, iar datorita greutatii ei (intre 2,5 si 5 kg/bucata), capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. datorita asperitatilor de pe suprafata materialului zapada nu aluneca usor cum este la tabla si nu se duce gramada jos. E bine sa stiti ca tiglele cu forme diferite nu sunt compatibile si nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, va recomandam sa va pastrati un stoc de tigle pentru viitoarele reparatii. Nu neglijati nici accesoriile, respectiv tiglele de coama (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare. Sistemele de strapungere a acoperisului asigura solutii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatariei sau grupului sanitar. Gama variata de modele si culori în care puteti gasi pe piata tiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte. VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA TONDACH ,BRAMAC,ETC TIGLA METALICA, SINDRILA BITUMINOASA,TABLA GALVANIZATA,TABLA PROFILATA,ETC. DEVIZA NOASTRA ESTE:CALITATE INAINTE DE TOATE; OFERIM GARANTIE 5 ANI LA MONTAJUL TIGLEI DE ORICE TIP CONTACT 0768084477 0768011455 LIVRAM SI MONTAM IN TOATA TARA,OFERIM GARANTIE SCRISA CU CERTIFICAT DE GARANTIE TEL.0768084477 VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,TIGLA METALICA, SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA, DULGHERIE,FERESTRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE- TEL.0768084477. Tigla ceramica este fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa în foc. Tigla ceramica poate fi folosita pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut). Mediul înconjurator are un efect redus asupra lor, datorita rezistentei mecanice mari (poate suporta greutatea zapezii sau a ghetii), rezistentei la foc, înghet si radiatii ultraviolete. Calitatile tiglei ceramice nu are emisii poluante; asigura o aerisire buna; permite evacuarea vaporilor de apa; are o durata de viata de pâna la 150 de ani. Montarea acestui tip de tigla este realizata pe sipci orizontale, iar datorita greutatii ei (intre 2,5 si 5 kg/bucata), capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. datorita asperitatilor de pe suprafata materialului zapada nu aluneca usor cum este la tabla si nu se duce gramada jos. E bine sa stiti ca tiglele cu forme diferite nu sunt compatibile si nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, va recomandam sa va pastrati un stoc de tigle pentru viitoarele reparatii. Nu neglijati nici accesoriile, respectiv tiglele de coama (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare. Sistemele de strapungere a acoperisului asigura solutii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatariei sau grupului sanitar. Gama variata de modele si culori în care puteti gasi pe piata tiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte.Dulgheria consta in asamblul lucrarilor ce tin de lemnarie pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie pot fi lucrari cu caracter provizoriu, adica elemente constructive: elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, schelete etc. sau lucrari definitive care raman permanente in constructia respectivei cladiri: schelete de rezistenta, acoperisuri, pereti etc. Pe un santier in constructie elementele de dulgherie au un rol important, dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori. Realizam si executam lucrari ce tin de domeniul dulgheriei si anume: structura din lemn mansarde, acoperisuri, pergole, scari interioare. Deasemenea construim casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Pentru informatii legate de serviciile pe care le prestam si pentru cerere de oferta va rugam contactati-ne folosind informatiile aflate pe pagina de Contact a site-ului. Servicii de calitate
Servicii montaj sisteme de învelitori
Dulgherie
Confectii metalice
Usi de garaj
Ferestre mansarda
Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite. Acestea deschid posibilitati noi în arhitectura moderna. Utilizând ferestrele de mansarda, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: birouri, dormitoare, sau camere pentru copii. Oferim multe solutii în constructia ferestrelor de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul. Montam ferestre tip: - Velux
- Fakro
-Roto
Produsele comercializate de firma noastra se remarca printr-o calitate exceptionala, dublata de un pret deosebit de atractiv si de o mare varietate a solutiilor tehnice propuse. Ferestre cu articulare mediana (FT) Aceste ferestre sunt realizate din lemn de pin si sunt recomandate pentru toate tipurile de incaperi situate la mansarda. La aceasta categorie se disting trei variante: ferestre STANDARD (FTS) ferestre PLUS (FTP), care au un alt tip de clapeta de aerare, un strat suplimentar de lac, trei garnituri in loc de doua si un maner cu design imbunatatit ferestre PLUS WHITE (FTP-W), cu patru straturi de lac, dintre care doua straturi de lac poliuretanic de culoare alba, ceea ce le confera rezistenta sporita la umezeala. Ferestre cu dubla articulare (FPP) Fereastra de mansarda FPP are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade. Sistemul modern si inovativ de balamale garanteaza o deplina stbilitate a cercevelei atat la deschiderea prin articularea superioara cat si la deschiderea prin articularea mediana. Ferestre atic (FL) Se monteaza in planul vertical al mansardei si se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade. Aceasta solutie asigura mai multa lumina si mareste considerabil campul vizual. Se fabrica in varianta fixa si articulata. Ferestre de acces pe acoperis (FW) Pentru acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. Ferestrele de acces pe acoperis termoizolante se recomanda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de serviciu cu cele ale ferestrei de mansarda. Sunt accesibile in versiunile cu deschidere in partea dreapta sau stanga. Ferestre de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa (WS, WG) Au partea transparenta fabricata din policarbonat (rezistent la intemperii si actiunea razelor UV) sau in varianta cu geamuri securizate rezistente la grindina. Sunt destinate numai pentru incaperi nelocuibile. Rama de etansare este inclusa in componenta ferestrei Ferestre de mansarda din PVC (PT) Sunt construite din profile din PVC albe, de tip multi-cameral, intarite cu profile U din otel. Sunt create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine), deoarece materialul din care se fabrica este foarte rezistent la coroziune si nu absoarbe umezeala. Accesorii pentru ferestre de mansarda Pentru toate tipurile de ferestre de mansarda, exista o gama larga de accesorii: Rame de etansare pentru ferestre cu articulare mediana, cu dubla articulare si ferestre atic Rulouri exterioare pentru ferestre Accesorii interioare pentru toate tipurile de ferestre Jaluzele cu ghidare laterala Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica Plase contra tantarilor Accesorii pentru operare manuala (tije telescopice si fixe) Sisteme electrice de actionare Confectii metalice Realizam proiectarea si executia unei game complexe de confectii metalice. Hale industriale Constructiile cu structura metalica sunt unele dintre cele mai eficiente si rapid de dezvoltat. Ele sunt folosite pentru ridicarea de hale industriale, hale de productie, hale de depozitare, cladiri de birouri si altele. Garduri Gardul este un element necesar si foarte important pentru orice cladire sau locuinta oferind locatarilor un plus de siguranta si un aspect ingrijit si de asemenea placut. Porti Portile metalice executate din fier forjat sunt unele dintre cele mai de calitate porti, ele fiind folosite cel mai des ca solutii rezidentiale sau industriale. Usi garaj Oferim spre comercializare, asiguram montarea si la cerere executam o gama larga de usi de garaj din diferite materiale, de diferite modele si dimensiuni. Usile de garaj sunt foarte bine izolate avand o grosime considerabila. Puteti opta intre procurarea unei usi de garaj automate sau usa de garaj semiautomata. Servicii de calitate Servicii montaj sisteme de învelitori Dulgherie Confectii metalice Usi de garaj Ferestre mansarda Montaj acoperisuri tabla zincata Acoperisurile din tabla zincata sunt recomandate caselor sau cladirilor cu personalitate, acestea dându-le un aer aparte. Executam orice tip de acoperis din tabla zincata cu si fara panta. Pentru mai multe detalii va rugam se ne contactati folosind numerele de telefon de la sectiunea contact. Tabla faltuita, cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, indeosebi pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie moderna pentru orice tip de constructii, fie rezidentiale (case, vile, blocuri mansardate), cladiri de birouri, cladiri de patrimoniu, biserici, show-room-uri, magazine, hoteluri, cabane, pensiuni, muzee etc. Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect unic si contemporan, pliindu-se perfect pe orice stil arhitectural. Realizata din otel zincat la cald si, mai apoi, vopsit, tabla faltuita prezinta o serie de avantaje printre care: protectie la infiltratii, rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate sau lucrabilitate. Sindrila bituminoasa ACOPERISURI CU SINDRILA BITUMINOASA
VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA,DULGHERIE, FERESTRE DE MANSARDA
CONFECTII METALICE-TEL.0768084477
Sindrila bituminoasa
– denumirea conventionala a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, latimea 300-420 mm), figurate pe o singura margine.
De obicei o asemenea placa imita 3-4 tigle si poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoida etc). În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri în lume. Include în sine cele mai optime calitati: fiabilitate, imagine estetica si pret accesibil. Sindrila bituminoasa, dupa componente utilizate si structura se aseamana mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însa sînt mai durabile, deoarece deformatiile materialului se localizeaza în placi aparte si nu se acumuleaza de-a lungul pînzei. Structura sindrilei bituminoase Sindrila bituminoasa consta din cîteva straturi: granule de bazalt - pe lînga functia de protectie împotriva razelor ultra-violet a stratului de bitum mai dau si culoarea sindrilei, care este foarte durabila în timp; baza – pînza sau tesatura din fibra de sticla, bitum modificat/oxidat de calitate înalta; stratul autoadeziv - adeziv be baza de cauciuc si bitum care asigura adesiunea placilor de sindrila bituminoasa si asigura ermecitatea acoperisului; pelicula de protectie – hîrtie siliconizata, care protejeaza pîna la montare stratul autoadeziv.
La montare se înlatura.
Sindrila bituminoasa asigura o hidroizolare calitativa pe acoperisuri de orice forma sau complicitate si poate fi utilizata chiar si la cupole.
Se monteaza usor în jonctiuni si, chiar fiind utilizata la acoperisuri complicate ca forma, cu multe pante – rabatul este foarte mic. Sindrila bituminoasa poate fi utilizata pe acoperisuri cu panta de la 12 grade si pîna la suprefete verticale. Gama larga de forme si culori a sindrilei bituminoase permite ca, practic, oricare doritor sa-si gaseasca sindrila pe gustul lui. Sindrila bituminoasa are masa redusa, ceea ce permite de a face economie de bani din contul sistemei de capriori (sarpante), este un bun izolator acustic (stinge zgomotul vîntului si a ploii), rezistenta la ger, coroziune, nu putrezeste. La deformarea cladirii si salturi de temperatura, chiar si în locurile de jonctiune îsi pastreaza calitatie de hidroizolare. Acoperisul sin sindrila bituminoasa nu necesita o îngrijire aparte. Chiar si în cazurile cînd este necesara repararea acoperisului se schimba doar placile deteriorate si nu întreg acoperisul. Un acoperis din sindrila bituminoasa, ca si oricare alt tip de acoperis, în afara de sindrila propriu-zisa mai necesita un sir de accesorii. Consultantii nostri va vor ajuta la alegerea tipului si culoriisindrilei bituminoase, la calcularea cantitatii necesare de sindrila precum si a accesoriilor necesare pentru acoperisul dumneavoastra, reiesind din necesitatile, particularitatile acoperisului, calitatile materialului si pret.
OFFICEACOPERISURI@gmail.com Tel:0768084477, 0768011455
DESPRE NOIVINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA, DULGHERIE,FERETRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477.
Ma numesc Stefan,sunt meserias in acoperisuri din anul 1979,timp in care am montat toate tipurile de acoperis,am executat dulgherie acoperis profesional cu capriori chertati si pene montate orizontal cu popi la boloboc sau susprai,am montat tigla ceramica tondach,creaton, impro,bramac,etc
Am montat tabla galvanizata la dublu pe laizane in solzi,tabla de cupru ,am executat cupole de biserica,dupa revolutie,sindrila bituminoasa, tigla metalica cum spun unii tip lindab,desi lindab este o firma ,acoperisuri invelite cu stuf,sita.
Firma pe care am infiintato pune la dispozitia clientilor meseriasi de calitate supravegheati atent de mine ,si poate executa cele mai grele acoperisuri,si la o siguranta maxima. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate, Aducem la cunostinta clientilor care materiale sunt bune si care mai putin bune, Asiguram transportul materialelor la domiciliu clientului gratuit,masuratori gratuit,in vederea stabilirii necesarului de materiale,si a costurilor. In aceste conditii clientii trebue doar sa ne contacteze sa ne comunice adresa si de resul ne ocupam noi.
Va multumesc pentru timpul acordat pentru a citi aceste informatii,si va astept la tel .0768084477,0768011455, sau pe mail acopersurioffice@gmail.com
Avem meseriasi foarte buni cu multa experienta in acoperisuri meseriasi care au lucrat si in perioada dinainte de anul 1989,meseriasi care au executat montajul mai multor institutii publice cum sunt Palatul Prezidential Cotroceni,Biblioteca Nationala, oameni care au lucrat la trustul Carpati unde au executat montaj la institutiile sus mentionate. . Acoperisul din tigla metalica este protejat de o galvanizare de calitate neavand nevoie de o protectie suplimentara permitand modulelor sa se auto-protejeze printr-un proces fizic numit pila galvanica Sistemul de acoperis tigla metalica are aspectul tiglei ceramice traditionale . Principala calitate a sa este greutatea redusa , ceea ce il recomanda drept una din solutiile cele mai bune atunci cand doriti sa renovati un acoperis vechi , dar doriti sa pastrati structura de rezistenta existenta. Datorita greutatii reduse acoperisul din tigla metalica poate fi montat la o panta minima de 9 ° Acoperis nou sau renovarea celui vechi ? Nu are importanta! Acoperisul dvs. va fi executat intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele situatii, rezultatul va fi superb. De ce acoperisuri din tigle metalice ? •aspect estetic deosebit •rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, datorita protectiei cu Aluzinc si altor straturi protectoare •gama larga de culori •incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul invelitorii •nu necesita cheltuieli de intretinere •se monteaza usor si rapid Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala Metrotile®, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru o gama completa de servicii: •Consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante pentru dvs •Intocmire deviz oferta pentru acoperisul dvs., dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului •Aprovizionarea cu materialele necesare pentru acoperis •incarcare minimala - greutate proprie a acoperisului este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul acoperisului ales •Montajul materialelor cu echipe de specialisti cu mare experienta In componenta unui acoperis din tigla metalica intra, pe langa tigla metalica propriu-zisa, o serie intreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane). Toate acestea sunt aprovizionate de catre noi, astfel incat dvs. sa nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de frumusetea si trainicia acoperisului. Cu o experienta de 31 ani in domeniu, stim tot despre acoperisuri Pentru ca serviciile noastre sa fie complete, cand este nevoie executam si sarpanta din lemn pe care va fi montat acoperisul. De asemenea, realizam reparatiile si modificarile necesare pentru acoperisurile care necesita astfel de interventii. Atat pentru materiale cat si pentru montaj, la finalizarea lucrarii veti primi certificate de garantie privind calitatea materialelor folosite si a montajului executat. La momentul actual, reprezinta cea mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare. Finisajul tridimensional de ultima generatie, imbinarile perfecte ce nu permit infiltrarile de apa sunt caracteristicile unui sistem inovator si durabil reprezentat de invelitoarea de tigla metalica. Caracteristici tehnice ale tiglei metalice: Pasul tiglei 350 mm- 400.mm Latimea de acoperire 1100 mm Lungimea foii de tabla intre 500 mm si 8200 mm Panta minima recomandata 8 grade Greutate specifica aprox. 5 kg/m2 Acoperire poliester 25 µm sau plastisol 200 µm Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm Un detaliu tehnic foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala, care asigura etanseitate maxima in cazul infiltrarii accidentale a apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab. 1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale. 2profilul tiglei metalice 3.varful ondulei 4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu Montajul invelitorii din tabla tip tigla se poate realiza in sistem complet - care este si recomandat - adica cu folie anticondens si sistem de sipci Jgheaburile au sectiune semicirculara sau dreptunghiulare si sunt disponibile in dimensiunile de 150 mm si 125 mm, iar burlanele sunt circulare,sau dreptunghiulare cu diametre de 100 mm si 90 mm. Domenii de aplicatie: case, case de vacanta, blocuri de locuinte, cladiri publice, cladiri comerciale, hale industriale. Capacitatea de drenare a apei este de aprox. 110 – 120 mp de acoperis pentru sistemul de 150 / 100 mm si aprox. 60-80 mp pentru sistemul de 125 / 90 mm. Lungimea maxima a tronsonului de jgheab ce trebuie conectat la o gura de scurgere este de 10 – 12 m. Nerespectarea acestei limite conduce la revarsarea apei din jgheab la ploi abundente. Sistemul de drenaj metalic este un sistem de scurgere complet, ideal pentru orice acoperis. Este adaptabil in orice climat, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri Elementele componente ale sistemului sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm, fiind protejate multistrat pe ambele fete. Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial metalic ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp. - singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Ca variante pentru sistemele de drenaj din tabla zincata prevopsita, va putem oferi si jgheaburi si burlane din PVC sau sisteme pluviale din tabla zincata nevopsita. Orice acoperis, indiferent de natura lui, are nevoie si de alte elemente pe langa invelitoarea propriu-zisa. Unul dintre acestea, poate la fel de important ca si invelitoarea insasi, este folia anticondens. Indiferent daca spatiul de sub invelitoare este locuit sau nu (mansarda sau pod), folia anticondens este necesara pentru ca umiditatea din interior sa nu condenseze pe suprafata interioara a tiglei metalice. Pi In functie de rolul indeplinit, membranele pentru acoperis se clasifica in: •Folii anticondens – au rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta si simultan de a elimina umiditatea din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila. •Bariere antiaburi sau bariere antivapori – au rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia, asigurand un confort sporit locuintei. Instructiuni privind montarea membranelor Dachova folosite de catre noi gasiti aici Bine ati venit pe situl companiei noastre. Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul beneficiaza. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica. Montaj tigla metalica Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb, astfel incat dupa montaj veti fi uimiti ca tigla este produsa din metal si nu din materiale casabile. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri:
•Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, ba chiar si inca 50 de ani dupa;
•Montaj tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare.
•Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug.
•Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile.
•Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant.
Montaj acoperisuri
Montaj acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Intr-un proiect de montaj acoperisuri complet, in mod normal, este instalata prima data fundatia, apoi straturile exterioare. Fie ca optati catre montaj tigla, sau alte materiale pentru casa dumneavoastra, noi va asiguram un montaj acoperisuri executat profesional.
Renovari acoperisuri
Societatea noastra este disponibila pentru lucrari de renovari acoperisuri in toata tara. De asemenea, serviciile noastre includ inspectii, mentenanta si orice alt serviciu legat de montaj acoperisuri, atat pentru clienti rezidentiali sau comerciali. Intelegem ca procesul de renovari acoperisuri este o investitie majora, dar noi va punem la dispozitie toate serviciile in materie de acoperisuri la preturi pe care sa vi le puteti permite. Servicii Montaj tigla metalica Montaj folie sub tigla metalica . Picaturile de condens ce se formeaza sub tigla metalica la diferente de temperatura din exterior, adica noaptea rece dimineata se incalzeste cand iese soarele,duc la putrezirea scandurei de pe capriori Dulgherie acoperis, montat cosoroaba,pene,capriori,astereala(scandura) reparatii acoperis Modificari structura,acoperis demontat invelitoarea veche la cele la care se schimba invelitoarea Reparatii acoperisuri. Montam ferestre de mansarda tip: Roto, velux, fakro,roof line,etc.
Oferim potentialilor nostri clienti consultanta in alegerea tipului de tigla metalica , a accesoriilor necesare, a culorii, a solutiilor tehnice, a tipului si marimii ferestrelor de mansarda , etc. tinind cont de particularitatile fiecarui acoperis in parte. Datorita sigurantei, esteticii si unui pret accesibil tigla metalica a devenit materialul cel mai solicitat pentru acoperirea cladirilor. Tigla metalica poseda mai multe calitati, care nu pot fi gasite la celelalte sisteme de invelitori:
•Aspect placut
•Greutate mica
•Montaj simplu
•O gama vasta de culori
•Termen lung de exploatare a acoperisului (peste 50 de ani)
•Nu necesita vopsire ulterioara
Tigla metalica poate fi folosita ca material de acoperis pentru constructii noi si pentru constructii de renovare a cladirilor vechi. Materia prima din care se produce tigla metalica este tabla zincata acoperita cu un strat de pasivizare, unul de grund (strat primar) urmat de stratul de poliester cu grosimea de 25 micrometri. Tigla metalica
Tigla metalica este un profil nou pe piata din Romania care reda in perfectiune forma clasica a tiglei ceramice Este obtinuta din otel zincat la cald sau la rece Este protejata pe ambele parti prin sistemul multistrat astfel încât nu apar fisuri în urma solicitarilor climatice, mecanice. Tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata. Durata de viata poate depasi 50 de ani! Avantaje: •Rezistenta la ger si caldura.
•Greutate redusa. Poate fi montata pe structuri usoare.
•Montaj usor.
•Debitarea colilor de tigla metalica se face la comanda conform cerintelor fiecarui client.
•Nu necesita cheltuieli de intretinere.
•Rezistenta la ploaie, zapada, vant, incendii.
•Durata de viata mai mare de 50 de ani.
Acoperisuri tigle metalice
Este proiectata din tabla de otel zincat (cu un aliaj de zinc nu cu cositor si plumb cum este tabla galvanizata clasica, pentru o imbinare geometrica perfecta, tigla de acoperis metalica este foarte resistenta si este compatibila pentru orice tip de acoperis. Mai multe detalii la tel 0768084477. Montaj acoperisuri tabla zincata Acoperisurile din tabla zincata sunt recomandate caselor sau cladirilor cu personalitate, acestea dându-le un aer aparte. Executam orice tip de acoperis din tabla zincata cu si fara panta. Pentru mai multe detalii va rugam se ne contactati folosind numerele de telefon de la sectiunea contact. Tabla faltuita, cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, indeosebi pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie moderna pentru orice tip de constructii, fie rezidentiale (case, vile, blocuri mansardate), cladiri de birouri, cladiri de patrimoniu, biserici, show-room-uri, magazine, hoteluri, cabane, pensiuni, muzee etc. Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect unic si contemporan, pliindu-se perfect pe orice stil arhitectural. Realizata din otel zincat la cald si, mai apoi, vopsit, tabla faltuita prezinta o serie de avantaje printre care: protectie la infiltratii, rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate sau lucrabilitate. Dulgheria consta in asamblul lucrarilor ce tin de lemnarie pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie pot fi lucrari cu caracter provizoriu, adica elemente constructive: elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, schelete etc. sau lucrari definitive care raman permanente in constructia respectivei cladiri: schelete de rezistenta, acoperisuri, pereti etc. Pe un santier in constructie elementele de dulgherie au un rol important, dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori. Realizam si executam lucrari ce tin de domeniul dulgheriei si anume: structura din lemn mansarde, acoperisuri, pergole, scari interioare. Deasemenea construim casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Pentru informatii legate de serviciile pe care le prestam si pentru cerere de oferta va rugam contactati-ne folosind informatiile aflate pe pagina de Contact a site-ului. Servicii de calitate
Servicii montaj sisteme de învelitori
Dulgherie
Confectii metalice
Usi de garaj
Ferestre mansarda
Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite. Acestea deschid posibilitati noi în arhitectura moderna. Utilizând ferestrele de mansarda, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: birouri, dormitoare, sau camere pentru copii. Oferim multe solutii în constructia ferestrelor de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul.
Montam ferestre tip:
- Velux
- Fakro
- Roto
- Roofline
Produsele comercializate de firma noastra se remarca printr-o calitate exceptionala, dublata de un pret deosebit de atractiv si de o mare varietate a solutiilor tehnice propuse. Ferestre cu articulare mediana (FT) Aceste ferestre sunt realizate din lemn de pin si sunt recomandate pentru toate tipurile de incaperi situate la mansarda. La aceasta categorie se disting trei variante: ferestre STANDARD (FTS) ferestre PLUS (FTP), care au un alt tip de clapeta de aerare, un strat suplimentar de lac, trei garnituri in loc de doua si un maner cu design imbunatatit ferestre PLUS WHITE (FTP-W), cu patru straturi de lac, dintre care doua straturi de lac poliuretanic de culoare alba, ceea ce le confera rezistenta sporita la umezeala. Ferestre cu dubla articulare (FPP) Fereastra de mansarda FPP are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade. Sistemul modern si inovativ de balamale garanteaza o deplina stbilitate a cercevelei atat la deschiderea prin articularea superioara cat si la deschiderea prin articularea mediana. Ferestre atic (FL) Se monteaza in planul vertical al mansardei si se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade. Aceasta solutie asigura mai multa lumina si mareste considerabil campul vizual. Se fabrica in varianta fixa si articulata. Ferestre de acces pe acoperis (FW) Pentru acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. Ferestrele de acces pe acoperis termoizolante se recomanda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de serviciu cu cele ale ferestrei de mansarda. Sunt accesibile in versiunile cu deschidere in partea dreapta sau stanga. Ferestre de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa (WS, WG) Au partea transparenta fabricata din policarbonat (rezistent la intemperii si actiunea razelor UV) sau in varianta cu geamuri securizate rezistente la grindina. Sunt destinate numai pentru incaperi nelocuibile. Rama de etansare este inclusa in componenta ferestrei Ferestre de mansarda din PVC (PT) Sunt construite din profile din PVC albe, de tip multi-cameral, intarite cu profile U din otel. Sunt create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine), deoarece materialul din care se fabrica este foarte rezistent la coroziune si nu absoarbe umezeala. Accesorii pentru ferestre de mansarda Pentru toate tipurile de ferestre de mansarda, exista o gama larga de accesorii: Rame de etansare pentru ferestre cu articulare mediana, cu dubla articulare si ferestre atic Rulouri exterioare pentru ferestre Accesorii interioare pentru toate tipurile de ferestre Jaluzele cu ghidare laterala Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica Plase contra tantarilor Accesorii pentru operare manuala (tije telescopice si fixe) Sisteme electrice de actionare Confectii metalice Realizam proiectarea si executia unei game complexe de confectii metalice. Hale industriale Constructiile cu structura metalica sunt unele dintre cele mai eficiente si rapid de dezvoltat. Ele sunt folosite pentru ridicarea de hale industriale, hale de productie, hale de depozitare, cladiri de birouri si altele. Garduri Gardul este un element necesar si foarte important pentru orice cladire sau locuinta oferind locatarilor un plus de siguranta si un aspect ingrijit si de asemenea placut. Porti Portile metalice executate din fier forjat sunt unele dintre cele mai de calitate porti, ele fiind folosite cel mai des ca solutii rezidentiale sau industriale. Usi garaj Oferim spre comercializare, asiguram montarea si la cerere executam o gama larga de usi de garaj din diferite materiale, de diferite modele si dimensiuni. Usile de garaj sunt foarte bine izolate avand o grosime considerabila. Puteti opta intre procurarea unei usi de garaj automate sau usa de garaj semiautomata. Servicii de calitate Servicii montaj sisteme de învelitori Dulgherie Confectii metalice Usi de garaj Ferestre mansarda Sindrila bituminoasa ACOPERISURI CU SINDRILA BITUMINOASA VINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA,DULGHERIE, FERESTRE DE MANSARDA
CONFECTII METALICE-TEL.0768084477
Sindrila bituminoasa – denumirea conventionala a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, latimea 300-420 mm), figurate pe o singura margine. De obicei o asemenea placa imita 3-4 tigle si poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoida etc). În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri în lume. Include în sine cele mai optime calitati: fiabilitate, imagine estetica si pret accesibil. Sindrila bituminoasa, dupa componente utilizate si structura se aseamana mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însa sînt mai durabile, deoarece deformatiile materialului se localizeaza în placi aparte si nu se acumuleaza de-a lungul pînzei. Structura sindrilei bituminoase Sindrila bituminoasa consta din cîteva straturi: granule de bazalt - pe lînga functia de protectie împotriva razelor ultra-violet a stratului de bitum mai dau si culoarea sindrilei, care este foarte durabila în timp; baza – pînza sau tesatura din fibra de sticla, bitum modificat/oxidat de calitate înalta; stratul autoadeziv - adeziv be baza de cauciuc si bitum care asigura adesiunea placilor de sindrila bituminoasa si asigura ermecitatea acoperisului; pelicula de protectie – hîrtie siliconizata, care protejeaza pîna la montare stratul autoadeziv. La montare se înlatura. Sindrila bituminoasa asigura o hidroizolare calitativa pe acoperisuri de orice forma sau complicitate si poate fi utilizata chiar si la cupole. Se monteaza usor în jonctiuni si, chiar fiind utilizata la acoperisuri complicate ca forma, cu multe pante – rabatul este foarte mic. Sindrila bituminoasa poate fi utilizata pe acoperisuri cu panta de la 12 grade si pîna la suprefete verticale. Gama larga de forme si culori a sindrilei bituminoase permite ca, practic, oricare doritor sa-si gaseasca sindrila pe gustul lui. Sindrila bituminoasa are masa redusa, ceea ce permite de a face economie de bani din contul sistemei de capriori (sarpante), este un bun izolator acustic (stinge zgomotul vîntului si a ploii), rezistenta la ger, coroziune, nu putrezeste. La deformarea cladirii si salturi de temperatura, chiar si în locurile de jonctiune îsi pastreaza calitatie de hidroizolare. Acoperisul sin sindrila bituminoasa nu necesita o îngrijire aparte. Chiar si în cazurile cînd este necesara repararea acoperisului se schimba doar placile deteriorate si nu întreg acoperisul. Un acoperis din sindrila bituminoasa, ca si oricare alt tip de acoperis, în afara de sindrila propriu-zisa mai necesita un sir de accesorii. Consultantii nostri va vor ajuta la alegerea tipului si culoriisindrilei bituminoase, la calcularea cantitatii necesare de sindrila precum si a accesoriilor necesare pentru acoperisul dumneavoastra, reiesind din necesitatile, particularitatile acoperisului, calitatile materialului si pret.
acoperisurioffice@gmail.com
Tel:0768084477,0768011455
DESPRE NOIVINDEM SI MONTAM TIGLA CERAMICA,TIGLA TURNATA,SINDRILA BITUMINOASA,TABLA PROFILATA,TABLA GALVANIZATA, DULGHERIE,FERETRE DE MANSARDA CONFECTII METALICE-TEL.0768084477.
Ma numesc Stefan,sunt meserias in acoperisuri din anul 1979,timp in care am montat toate tipurile de acoperis,am executat dulgherie acoperis profesional cu capriori chertati si pene montate orizontal cu popi la boloboc sau susprai,am montat tigla ceramica tondach,creaton, impro,bramac,etc
Am montat tabla galvanizata la dublu pe laizane in solzi,tabla de cupru ,am executat cupole de biserica,dupa revolutie,sindrila bituminoasa, tigla metalica cum spun unii tip lindab,desi lindab este o firma ,acoperisuri invelite cu stuf,sita.
Firma pe care am infiintato pune la dispozitia clientilor meseriasi de calitate supravegheati atent de mine ,si poate executa cele mai grele acoperisuri,si la o siguranta maxima. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate, Aducem la cunostinta clientilor care materiale sunt bune si care mai putin bune, Asiguram transportul materialelor la domiciliu clientului gratuit,masuratori gratuit,in vederea stabilirii necesarului de materiale,si a costurilor. In aceste conditii clientii trebue doar sa ne contacteze sa ne comunice adresa si de resul ne ocupam noi. Va multumesc pentru timpul acordat pentru a citi aceste informatii,si va astept la tel .0768084477,0768011455, sau pe mail acopersurioffice@gmail.com Avem meseriasi foarte buni cu multa experienta in acoperisuri meseriasi care au lucrat si in perioada dinainte de anul 1989,meseriasi care au executat montajul mai multor institutii publice cum sunt Palatul Prezidential Cotroceni,Biblioteca Nationala, oameni care au lucrat la trustul Carpati unde au executat montaj la institutiile sus mentionate. . Acoperisul din tigla metalica este protejat de o galvanizare de calitate neavand nevoie de o protectie suplimentara permitand modulelor sa se auto-protejeze printr-un proces fizic numit pila galvanica Sistemul de acoperis tigla metalica are aspectul tiglei ceramice traditionale . Principala calitate a sa este greutatea redusa , ceea ce il recomanda drept una din solutiile cele mai bune atunci cand doriti sa renovati un acoperis vechi , dar doriti sa pastrati structura de rezistenta existenta. Datorita greutatii reduse acoperisul din tigla metalica poate fi montat la o panta minima de 9 ° Acoperis nou sau renovarea celui vechi ? Nu are importanta! Acoperisul dvs. va fi executat intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele situatii, rezultatul va fi superb. De ce acoperisuri din tigle metalice ? •aspect estetic deosebit
•rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, datorita protectiei cu Aluzinc si altor straturi protectoare
•gama larga de culori
•incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul invelitorii
•nu necesita cheltuieli de intretinere
•se monteaza usor si rapid
Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala Metrotile®, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru o gama completa de servicii:
•Consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante pentru dvs
•Intocmire deviz oferta pentru acoperisul dvs., dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului
•Aprovizionarea cu materialele necesare pentru acoperis
•incarcare minimala - greutate proprie a acoperisului este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul acoperisului ales
•Montajul materialelor cu echipe de specialisti cu mare experienta
In componenta unui acoperis din tigla metalica intra, pe langa tigla metalica propriu-zisa, o serie intreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane). Toate acestea sunt aprovizionate de catre noi, astfel incat dvs. sa nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de frumusetea si trainicia acoperisului. Cu o experienta de 31 ani in domeniu, stim tot despre acoperisuri Pentru ca serviciile noastre sa fie complete, cand este nevoie executam si sarpanta din lemn pe care va fi montat acoperisul. De asemenea, realizam reparatiile si modificarile necesare pentru acoperisurile care necesita astfel de interventii. Atat pentru materiale cat si pentru montaj, la finalizarea lucrarii veti primi certificate de garantie privind calitatea materialelor folosite si a montajului executat. La momentul actual, reprezinta cea mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare. Finisajul tridimensional de ultima generatie, imbinarile perfecte ce nu permit infiltrarile de apa sunt caracteristicile unui sistem inovator si durabil reprezentat de invelitoarea de tigla metalica. Caracteristici tehnice ale tiglei metalice: Pasul tiglei 350 mm- 400.mm Latimea de acoperire 1100 mm Lungimea foii de tabla intre 500 mm si 8200 mm Panta minima recomandata 8 grade Greutate specifica aprox. 5 kg/m2 Acoperire poliester 25 µm sau plastisol 200 µm Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm Un detaliu tehnic foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala, care asigura etanseitate maxima in cazul infiltrarii accidentale a apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab. 1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale.
2.profilul tiglei metalice
3.varful ondulei
4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu
Montajul invelitorii din tabla tip tigla se poate realiza in sistem complet
- care este si recomandat - adica cu folie anticondens si sistem de sipci Jgheaburile au sectiune semicirculara sau dreptunghiulare si sunt disponibile in dimensiunile de 150 mm si 125 mm, iar burlanele sunt circulare,sau dreptunghiulare cu diametre de 100 mm si 90 mm. Domenii de aplicatie: case, case de vacanta, blocuri de locuinte, cladiri publice, cladiri comerciale, hale industriale.
Capacitatea de drenare a apei este de aprox. 110 – 120 mp de acoperis pentru sistemul de 150 / 100 mm si aprox. 60-80 mp pentru sistemul de 125 / 90 mm. Nerespectarea acestei limite conduce la revarsarea apei din jgheab la ploi abundente. Sistemul de drenaj metalic este un sistem de scurgere complet, ideal pentru orice acoperis. Este adaptabil in orice climat, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri Elementele componente ale sistemului sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm, fiind protejate multistrat pe ambele fete. Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse.
Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial metalic ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp.
- singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Ca variante pentru sistemele de drenaj din tabla zincata prevopsita, va putem oferi si jgheaburi si burlane din PVC sau sisteme pluviale din tabla zincata nevopsita. Orice acoperis, indiferent de natura lui, are nevoie si de alte elemente pe langa invelitoarea propriu-zisa. Unul dintre acestea, poate la fel de important ca si invelitoarea insasi, este folia anticondens. Indiferent daca spatiul de sub invelitoare este locuit sau nu (mansarda sau pod), folia anticondens este necesara pentru ca umiditatea din interior sa nu condenseze pe suprafata interioara a tiglei metalice. Pi In functie de rolul indeplinit, membranele pentru acoperis se clasifica in: •Folii anticondens – au rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta si simultan de a elimina umiditatea din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila. •Bariere antiaburi sau bariere antivapori – au rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia, asigurand un confort sporit locuintei. Instructiuni privind montarea membranelor Dachova folosite de catre noi gasiti aici Bine ati venit pe situl companiei noastre. Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul beneficiaza. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica. Montaj tigla metalica Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb, astfel incat dupa montaj veti fi uimiti ca tigla este produsa din metal si nu din materiale casabile. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri: •Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, ba chiar si inca 50 de ani dupa; •Montaj tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare. •Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug. •Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile. •Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant. Montaj acoperisuri Montaj acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Intr-un proiect de montaj acoperisuri complet, in mod normal, este instalata prima data fundatia, apoi straturile exterioare. Fie ca optati catre montaj tigla, sau alte materiale pentru casa dumneavoastra, noi va asiguram un montaj acoperisuri executat profesional. Renovari acoperisuri Societatea noastra este disponibila pentru lucrari de renovari acoperisuri in toata tara. De asemenea, serviciile noastre includ inspectii, mentenanta si orice alt serviciu legat de montaj acoperisuri, atat pentru clienti rezidentiali sau comerciali. Intelegem ca procesul de renovari acoperisuri este o investitie majora, dar noi va punem la dispozitie toate serviciile in materie de acoperisuri la preturi pe care sa vi le puteti permite. Servicii Montaj tigla metalica Montaj folie sub tigla metalica . Picaturile de condens ce se formeaza sub tigla metalica la diferente de temperatura din exterior, adica noaptea rece dimineata se incalzeste cand iese soarele,duc la putrezirea scandurei de pe capriori Dulgherie acoperis, montat cosoroaba,pene,capriori,astereala(scandura) reparatii acoperis Modificari structura,acoperis demontat invelitoarea veche la cele la care se schimba invelitoarea Reparatii acoperisuri. Montam ferestre de mansarda tip ,velux,fakro,roof line,etc. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oferim potentialilor nostri clienti consultanta in alegerea tipului de tigla metalica , a accesoriilor necesare, a culorii, a solutiilor tehnice, a tipului si marimii ferestrelor de mansarda , etc. tinind cont de particularitatile fiecarui acoperis in parte. Datorita sigurantei, esteticii si unui pret accesibil tigla metalica a devenit materialul cel mai solicitat pentru acoperirea cladirilor. Tigla metalica poseda mai multe calitati, care nu pot fi gasite la celelalte sisteme de invelitori: •Aspect placut •Greutate mica •Montaj simplu •O gama vasta de culori •Termen lung de exploatare a acoperisului (peste 50 de ani) •Nu necesita vopsire ulterioara Tigla metalica poate fi folosita ca material de acoperis pentru constructii noi si pentru constructii de renovare a cladirilor vechi. Materia prima din care se produce tigla metalica este tabla zincata acoperita cu un strat de pasivizare, unul de grund (strat primar) urmat de stratul de poliester cu grosimea de 25 micrometri. Tigla metalica Tigla metalica este un profil nou pe piata din Romania care reda in perfectiune forma clasica a tiglei ceramice Este obtinuta din otel zincat la cald sau la rece Este protejata pe ambele parti prin sistemul multistrat astfel încât nu apar fisuri în urma solicitarilor climatice, mecanice. Tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata. Durata de viata poate depasi 50 de ani! Avantaje: •Rezistenta la ger si caldura. •Greutate redusa. Poate fi montata pe structuri usoare. •Montaj usor. •Debitarea colilor de tigla metalica se face la comanda conform cerintelor fiecarui client. •Nu necesita cheltuieli de intretinere. •Rezistenta la ploaie, zapada, vant, incendii. •Durata de viata mai mare de 50 de ani. Acoperisuri tigle metalice Este proiectata din tabla de otel zincat (cu un aliaj de zinc nu cu cositor si plumb cum este tabla galvanizata clasica, pentru o imbinare geometrica perfecta, tigla de acoperis metalica este foarte resistenta si este compatibila pentru orice tip de acoperis. Mai multe detalii la tel 0768084477. Cuvinte cheie tigla tigle tigla metalica metalica acoperis acoperisuri tigla tabla pentru tigla tigla acoperisuri si care acoperisuri din found montatori romania metalice fatade plante montatorilor facebook tigle metalice invelitori tigle tigle burlan burlan burlane acoperisuri ieftine acoperisuri bucuresti montaj jgheab jgheab jgheaburi acoperisuri invelitori acoperisuri comercializare serv srl acoperis invelitori acoperis acoperis acoperis montaj montator montator acoperisuri servicii tigle acoperisuri tabla tip tabla dublu tigla montaj tabla profil serv metalica acoperisuri metalica tigle montatori profesionisti tigla tigle metalica servicii montatori montator tigla beton metalica.

Tigla Metalica

. Acoperisul din tigla metalica este protejat de o galvanizare de calitate neavand nevoie de o protectie suplimentara permitand modulelor sa se auto-protejeze printr-un proces fizic numit pila galvanica Sistemul de acoperis tigla metalica are aspectul tiglei ceramice traditionale . Principala calitate a sa este greutatea redusa , ceea ce il recomanda drept una din solutiile cele mai bune atunci cand doriti sa renovati un acoperis vechi , dar doriti sa pastrati structura de rezistenta existenta. Datorita greutatii reduse acoperisul din tigla metalica poate fi montat la o panta minima de 9 ° Acoperis nou sau renovarea celui vechi ? Nu are importanta! Acoperisul dvs. va fi executat intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele situatii, rezultatul va fi superb. De ce acoperisuri din tigle metalice ? •aspect estetic deosebit •rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, datorita protectiei cu Aluzinc si altor straturi protectoare •gama larga de culori •incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul invelitorii •nu necesita cheltuieli de intretinere •se monteaza usor si rapid Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala Metrotile®, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru o gama completa de servicii: •Consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante pentru dvs •Intocmire deviz oferta pentru acoperisul dvs., dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului •Aprovizionarea cu materialele necesare pentru acoperis •incarcare minimala - greutate proprie a acoperisului este de aprox. 5-7kg/m2, in functie de tipul acoperisului ales •Montajul materialelor cu echipe de specialisti cu mare experienta In componenta unui acoperis din tigla metalica intra, pe langa tigla metalica propriu-zisa, o serie intreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane). Toate acestea sunt aprovizionate de catre noi, astfel incat dvs. sa nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de frumusetea si trainicia acoperisului. Cu o experienta de 31 ani in domeniu, stim tot despre acoperisuri Pentru ca serviciile noastre sa fie complete, cand este nevoie executam si sarpanta din lemn pe care va fi montat acoperisul. De asemenea, realizam reparatiile si modificarile necesare pentru acoperisurile care necesita astfel de interventii. Atat pentru materiale cat si pentru montaj, la finalizarea lucrarii veti primi certificate de garantie privind calitatea materialelor folosite si a montajului executat. La momentul actual, reprezinta cea mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare. Finisajul tridimensional de ultima generatie, imbinarile perfecte ce nu permit infiltrarile de apa sunt caracteristicile unui sistem inovator si durabil reprezentat de invelitoarea de tigla metalica. Caracteristici tehnice ale tiglei metalice:
Pasul tiglei 350 mm- 400.mm
Latimea de acoperire 1100 mm
Lungimea foii de tabla intre 500 mm si 8200 mm
Panta minima recomandata 8 grade
Greutate specifica aprox. 5 kg/m2
Acoperire poliester 25 µm sau plastisol 200 µm
Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm
Un detaliu tehnic foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala,
care asigura etanseitate maxima in cazul infiltrarii accidentale a apei,
eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab.
1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale.
2profilul tiglei metalice
3.varful ondulei
4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu
Montajul invelitorii din tabla tip tigla se poate realiza in sistem complet
- care este si recomandat - adica cu folie anticondens si sistem de sipci
Jgheaburile au sectiune semicirculara sau dreptunghiulare si sunt disponibile in dimensiunile de 150 mm si 125 mm, iar burlanele sunt circulare,sau dreptunghiulare cu diametre de 100 mm si 90 mm. Domenii de aplicatie: case, case de vacanta, blocuri de locuinte, cladiri publice, cladiri comerciale, hale industriale. Capacitatea de drenare a apei este de aprox. 110 – 120 mp de acoperis pentru sistemul de 150 / 100 mm si aprox. 60-80 mp pentru sistemul de 125 / 90 mm. Lungimea maxima a tronsonului de jgheab ce trebuie conectat la o gura de scurgere este de 10 – 12 m. Nerespectarea acestei limite conduce la revarsarea apei din jgheab la ploi abundente. Sistemul de drenaj metalic este un sistem de scurgere complet, ideal pentru orice acoperis. Este adaptabil in orice climat, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri Elementele componente ale sistemului sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm, fiind protejate multistrat pe ambele fete. Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial metalic ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp. - singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Ca variante pentru sistemele de drenaj din tabla zincata prevopsita, va putem oferi si jgheaburi si burlane din PVC sau sisteme pluviale din tabla zincata nevopsita. Orice acoperis, indiferent de natura lui, are nevoie si de alte elemente pe langa invelitoarea propriu-zisa. Unul dintre acestea, poate la fel de important ca si invelitoarea insasi, este folia anticondens. Indiferent daca spatiul de sub invelitoare este locuit sau nu (mansarda sau pod), folia anticondens este necesara pentru ca umiditatea din interior sa nu condenseze pe suprafata interioara a tiglei metalice. Pi In functie de rolul indeplinit, membranele pentru acoperis se clasifica in: •Folii anticondens – au rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta si simultan de a elimina umiditatea din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila. •Bariere antiaburi sau bariere antivapori – au rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia, asigurand un confort sporit locuintei. Instructiuni privind montarea membranelor Dachova folosite de catre noi gasiti aici Bine ati venit pe situl companiei noastre. Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul beneficiaza. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica. Montaj tigla metalica Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb, astfel incat dupa montaj veti fi uimiti ca tigla este produsa din metal si nu din materiale casabile. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri: •Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, ba chiar si inca 50 de ani dupa; •Montaj tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare. •Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug. •Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile. •Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant. Montaj acoperisuri Montaj acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Intr-un proiect de montaj acoperisuri complet, in mod normal, este instalata prima data fundatia, apoi straturile exterioare. Fie ca optati catre montaj tigla, sau alte materiale pentru casa dumneavoastra, noi va asiguram un montaj acoperisuri executat profesional. Renovari acoperisuri Societatea noastra este disponibila pentru lucrari de renovari acoperisuri in toata tara. De asemenea, serviciile noastre includ inspectii, mentenanta si orice alt serviciu legat de montaj acoperisuri, atat pentru clienti rezidentiali sau comerciali. Intelegem ca procesul de renovari acoperisuri este o investitie majora, dar noi va punem la dispozitie toate serviciile in materie de acoperisuri la preturi pe care sa vi le puteti permite. Servicii Montaj tigla metalica Montaj folie sub tigla metalica . Picaturile de condens ce se formeaza sub tigla metalica la diferente de temperatura din exterior, adica noaptea rece dimineata se incalzeste cand iese soarele,duc la putrezirea scandurei de pe capriori Dulgherie acoperis, montat cosoroaba,pene,capriori,astereala(scandura) reparatii acoperis Modificari structura,acoperis demontat invelitoarea veche la cele la care se schimba invelitoarea Reparatii acoperisuri. Montam ferestre de mansarda tip ,velux,fakro,roof line,etc. -------------------------------------------------------------------------------- Oferim potentialilor nostri clienti consultanta in alegerea tipului de tigla metalica , a accesoriilor necesare, a culorii, a solutiilor tehnice, a tipului si marimii ferestrelor de mansarda , etc. tinind cont de particularitatile fiecarui acoperis in parte. Datorita sigurantei, esteticii si unui pret accesibil tigla metalica a devenit materialul cel mai solicitat pentru acoperirea cladirilor. Tigla metalica poseda mai multe calitati, care nu pot fi gasite la celelalte sisteme de invelitori: •Aspect placut
•Greutate mica
•Montaj simplu
•O gama vasta de culori
•Termen lung de exploatare a acoperisului (peste 50 de ani)
•Nu necesita vopsire ulterioara
Tigla metalica poate fi folosita ca material de acoperis pentru constructii noi si pentru constructii de renovare a cladirilor vechi. Materia prima din care se produce tigla metalica este tabla zincata acoperita cu un strat de pasivizare, unul de grund (strat primar) urmat de stratul de poliester cu grosimea de 25 micrometri. Tigla metalica Tigla metalica este un profil nou pe piata din Romania care reda in perfectiune forma clasica a tiglei ceramice Este obtinuta din otel zincat la cald sau la rece Este protejata pe ambele parti prin sistemul multistrat astfel încât nu apar fisuri în urma solicitarilor climatice, mecanice. Tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata. Durata de viata poate depasi 50 de ani! Avantaje:
•Rezistenta la ger si caldura.
•Greutate redusa. Poate fi montata pe structuri usoare.
•Montaj usor.
•Debitarea colilor de tigla metalica se face la comanda conform cerintelor fiecarui client.
•Nu necesita cheltuieli de intretinere.
•Rezistenta la ploaie, zapada, vant, incendii.
•Durata de viata mai mare de 50 de ani.
Acoperisuri tigle metalice
Este proiectata din tabla de otel zincat (cu un aliaj de zinc nu cu cositor si plumb cum este tabla galvanizata clasica,
pentru o imbinare geometrica perfecta, tigla de acoperis metalica este foarte resistenta si este compatibila pentru orice tip de acoperis.
Mai multe detalii la tel 0768084477... . .