Montam Tabla Faltuita

Avem echipe de montaj la tabla faltuita incheiata la dublu fals.
La tabla faltuita am modificat sistemul de invelitoare astfel incat am inbunatatit sistemul de invelitoare si l-am facut sigur 100%.
Cum am facut asta, in timpurile trecute foloseam tabla taiata la lungimea de 2.ml, pe care o taiam in doua sau trei bucati.
Aceste bucat le faltuiam la dublu si apoi le montam cu copci simple dupa care indoiam marginile si faceam coame.
Cand indoiam tabla se mai crapa in margine in care incheiam coamele pentru ca erau indoite pe latime de doua ori.
Acum avem tabla lunga la lungimea acoperisului de lastreasina si pana la coama casei.
Prin urmare tabla este dintr-o bucata si nu mai are falsuri si nu mai crapa cand facem coamele pentru ca nu mai sunt indoite si nu numai ca erau indoite dar erau indoite de mai multe ori si cand incheiam coamele crapa acum daca nu mai este indoita nu mai crapa.

Materie Prima

Materie prima pentru tabla faltuita avem pe stoc tabla zincata de galati pana la lungimea de 1000.ml Din aceasta tabla putem taia tabla pentru acoperisu dumneavoastra la lungimea necesara.
Dar mai avem si tabla din care se fabrica tigla metalica dar care este dreapta adica plana si din care putem taia tabla la lungimea dorita pentru acoperisul dumneavoastra.
Acest tip de tabla are culoarea tiglei metalice prin urmare orice culoare putem realiza tabla faltuita pentru acoperisul dumneavoastra.Vezi foto